Η Εταιρία Μας

Η AS Company είναι μία από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρίες κατασκευής και διανομής παιχνιδιών. Τα σήματά της είναι από τα πλέον αναγνωρισμένα στην Ελλάδα και καλύπτουν όλο το φάσμα κατηγοριών παιχνιδιών, διαθέτοντας συνολικά πάνω από 1500 κωδικούς. Στα προϊόντα της, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται παιχνίδια προνηπιακής και νηπιακής ηλικίας, σχολικά, επιτραπέζια κλπ.
Η AS Company συνεργάζεται με φημισμένους κατασκευαστές και προμηθευτές παιχνιδιών διεθνώς, όπως οι Clementoni, Famosa, Moose Toys, κτλ, ενώ παράλληλα σχεδιάζει και κατασκευάζει δικά της επώνυμα προϊόντα μέσω ενός αυτόνομου τμήματος έρευνας και ανάπτυξης.

Με το βλέμμα στραμμένο τόσο στις εξελίξεις της παγκόσμιας αγοράς παιχνιδιού όσο και στις απαιτήσεις του έλληνα καταναλωτή από τη συγκεκριμένη αγορά, η ΑS Company δημιουργεί προϊόντα διαχρονικά που καλύπτουν όλες τις ανάγκες. Δημιουργεί συνεχώς νέα προϊόντα και σειρές ενώ παράλληλα εμπλουτίζει και ανανεώνει τις παλαιότερες. Έχοντας πραγματοποιήσει μία επιτυχημένη πορεία από την ίδρυσή της το 1990, έως σήμερα, έφερε στην ελληνική αγορά παιχνιδιού πρωτοποριακά προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες όλων των καταναλωτών.

Η AS Company διαθέτει ένα ισχυρό δίκτυο διανομής των προϊόντων της με περισσότερα από 1800 σημεία πώλησης, ενώ το υπερσύγχρονο logistics center που έχει τεθεί σε λειτουργία από το 2003, αποτελεί για την εταιρία δυνατό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, καθώς της παρέχει τη δυνατότητα να προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες της με χαμηλότερο κόστος.

Η Φιλοσοφία μας


Η φιλοσοφία μας είναι παιδική… γιατί το παιδί και ο κόσμος του είναι πολύ σοβαρή υπόθεση!
 

Τι σημαίνει, όμως, αυτό;


Ασφάλεια, ποιότητα, εκπαίδευση, ανάπτυξη δεξιοτήτων, άθληση, διασκέδαση, χαμόγελα… και όλα αυτά στη χαμηλότερη δυνατή τιμή!
 

Και πώς το πετυχαίνουμε;
 

Σας ακούμε, μελετούμε τις τάσεις της αγοράς σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο, ερευνούμε, και αναζητούμε τις καλύτερες επιλογές για να δημιουργήσουμε το σωστό προϊόν, τη σωστή στιγμή, στη σωστή τιμή!
 

Η AS Company από το 1991 βρίσκεται κοντά στο παιδί και αυτό συνεχίζουμε να κάνουμε με συνέπεια, υπευθυνότητα και… παιχνιδιάρικη διάθεση!

Τα προϊόντα μας

Η AS Company πρωτοπορεί στο σχεδιασμό προϊόντων που καλύπτουν σε όλα τα επίπεδα τις ανάγκες των παιδιών.

Ανάγκες για την ανάπτυξη των νοητικών και κινητικών δεξιοτήτων των παιδιών, για την καλλιέργεια της φαντασίας και της δημιουργικότητάς τους, ανάγκες εκπαιδευτικές, ψυχαγωγίας και δημιουργικής απασχόλησης.

Η AS Company με σεβασμό στις ιδιαίτερες ανάγκες των ευαίσθητων ηλικιών στις οποίες απευθύνεται, με πλήρη συναίσθηση της μεγάλης ευθύνης για την παραγωγή απόλυτα ασφαλών και ποιοτικών προϊόντων δημιουργεί πρωτότυπα και καινοτόμα παιχνίδια, μελετημένα στην παραμικρή τους λεπτομέρεια.

Διαθέτει άριστα οργανωμένο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης Νέων Προϊόντων, δυναμικό τμήμα Μάρκετινγκ και δημιουργικό τμήμα Σχεδιασμού, με εξειδικευμένα και ικανά στελέχη, που σε καθημερινή βάση ερευνούν την αγορά, μελετούν τάσεις, προβλέπουν μόδες, καταγράφουν ανάγκες, επιθυμίες και απαιτήσεις από το αγοραστικό κοινό με στόχο και αποτέλεσμα την ανάπτυξη μιας εξαιρετικής γκάμας προϊόντων, ενώ κάθε χρονιά έχει να προτείνει νέες ιδέες, κατηγορίες και προϊόντα.

Η επιμελημένη προσπάθεια της AS Company όλα αυτά τα χρόνια την έχει οδηγήσει στην κορυφή του κλάδου των παιχνιδιών. Θέση που κατέκτησε με πάθος, μεράκι, αλλά πάνω από όλα με την αγάπη της για το παιδί.

Πιστή στην ασφάλεια και την ποιότητα, με αγάπη για τα παιδιά και με γνώμονα τις ανάγκες τους, η AS Company θα συνεχίσει να δημιουργεί πρωτοπόρες σειρές και προϊόντα που θα συμβάλλουν στην ισορροπημένη ανάπτυξη, την καλλιέργεια και την ψυχαγωγία τους.

 

Μείνετε σε επαφή με την AS COMPANY

Copyright 2012 - 2017