Όροι Χρήσης Διαγωνισμών

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ
"ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ"

#Εξυπνούλης

Για την φετινή επιστροφή στα θρανία, η AS Company διοργανώνει ένα διαγωνισμό με τίτλο "Γνώρισε τον Εξυπνούλη και κέρδισε".

Πως συμμετέχετε στο διαγωνισμό:

H συμμετοχή σας μπορεί να πραγματοποιηθεί με την καταχώρηση των στοιχείων σας μέσω της σελίδας astoys.gr/exipnoulis ή μέσω του ειδικού Tab του διαγωνισμού στο facebook.com/ascompanygr. Ένας τυχερός θα κερδίσει έναν Laptop HP 250 i3 N0Z86EA και άλλοι 3 νικητές από ένα σετ παιχνιδιών Εξυπνούλης της επιλογής τους, αξίας 50€ το καθένα.

Όροι διενέργειας διαγωνισμού:

  1. Ο διαγωνισμός ξεκινά την 05/09/2016 και θα διαρκέσει έως την 18/09/2016.
  2. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλοι όσοι διαμένουν στην Ελλάδα. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στην εταιρεία «AS Company» και οι συγγενείς τους μέχρι του β΄ βαθμού.
  3. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά προϊόντων της AS Company.
  4. Ένας τυχερός θα κερδίσει ένα Laptop HP 250 i3 N0Z86EA και άλλοι 3 νικητές από ένα σετ παιχνιδιών Εξυπνούλης της επιλογής τους, αξίας 50€ το καθένα. Τα δώρα θα σταλούν στην διεύθυνση που θα υποδείξει ο κάθε νικητής.
  5. Τα δώρα του διαγωνισμού μπορούν να αλλάξουν ανάλογα με την διαθεσιμότητα και θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.
  6. Στις 19/09/2016 θα πραγματοποιηθεί κλήρωση, μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας http://www.random.org/ παρουσία του νομικού τμήματος της AS Company και τα αποτελέσματα της κλήρωσης θα αναρτηθούν στη σελίδα της AS Company στο Facebook στις 20/09/2016.
  7. Οι τυχεροί θα ενημερωθούν μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος και τηλεφωνικής επικοινωνίας και θα παραλάβουν τα δώρα τους με κούριερ ή με μεταφορική εταιρία μέχρι τις 30/09/2016. Τα δώρα δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.
  8. Κάθε ένας που συμμετέχει στο διαγωνισμό έχει δικαίωμα για μια συμμετοχή. Τυχόν διπλές καταχωρήσεις που θα προκύψουν σε κοινά στοιχεία (email, τηλέφωνο) θα συμμετέχουν με μία καταχώρηση.
  9. Οι συμμετέχοντες παρέχουν τη συναίνεση τους για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων τους από την AS Company στο πλαίσιο του εν λόγω διαγωνισμού και για την αποστολή ενημερωτικού και προωθητικού υλικού που αφορά στην εταιρία. Οι νικητές παρέχουν ρητά τη συναίνεσή τους για τις παραπάνω αναρτήσεις των ονομάτων τους στο site της εταιρίας και στο προφίλ της στο Facebook.

Η εταιρεία AS Company διατηρεί το δικαίωμα να προβεί ανά πάσα στιγμή στην μεταβολή των όρων του διαγωνισμού, καθώς και της διάρκειας αυτού. Σε περίπτωση μεταβολής των όρων θα αναρτηθεί ανακοίνωση στους διαδικτυακούς τόπους της εταιρείας www.ascompany.gr, www.astoys.gr, καθώς και στο προφίλ της εταιρίας στο Facebook, προς ενημέρωση όλων των συμμετεχόντων.

Μείνετε σε επαφή με την AS COMPANY

Copyright 2012 - 2017